Lots of Fluff Banner

 

 

 

 

 

 

 

Wie zijn wij…

Samen met mijn man en drie kinderen woon ik in een gezellig huis in Rijmenam, een kleine gemeente tussen Bonheiden en Keerbergen. Al van kinds af aan was ik gefascineerd door katten en mijn ouders waren dan ook niet echt verbaasd toen ik als 8 jarige een kartonnen doos meebracht van school, met daarin een kleine zwarte kitten.  Deze ervaring was voor mij zo intens dat ik mij een leven zonder katten nog maar moeilijk kon voorstellen.


Mijn man daarentegen dacht meer een hondentype te zijn; katten zijn voor oude vrouwtjes, het zijn eigenwijze dieren waar je niks aan hebt… Met de overredingskracht die een vrouw nu eenmaal eigen is, heb ik hem laten ervaren wat samenleven met een kat betekent. Toen onze eerste kitten Wobbe bij ons kwam wonen, werden hij en mijn man quasi ogenblikkelijk een onafscheidelijk duo, zeker als het op dutjes in de zetel aankwam. De hond is er nooit gekomen maar ons huis is sindsdien nooit meer katvrij geweest…


Nu de kinderen wat ouder zijn en hoe langer hoe meer zelfstandig beslissen over hun eigen doen en laten, heb ik de nodige tijd vrij om me intensief bezig te houden met de poezen die hier uiteraard in huis leven. Kittentjes die hier geboren worden, zijn gewend aan de normale geluiden van een levendig huishouden en worden  gedurende de 13 tot 15 weken dat ze bij ons opgroeien hoe langer hoe meer bij de dagdagelijkse bezigheden betrokken. Hygiëne en verzorging staan centraal, maar daarnaast is er ook veel tijd om elke kitten individueel de aandacht te geven die noodzakelijk is om van hen gelukkige en goed gesocialiseerde speelse wollebollen te maken.

Wij zijn aangesloten bij de Belgian Tica Friends, die ons ook de stambomen zal leveren.

 

 

Ons contacteren kan je via mail op info@lotsoffluff.be