Lots of Fluff Banner

 

 

 

 

 

 

 

 

Momenteel hebben we geen kittens. Zodra we meer nieuws te melden hebben over de komst van nieuw jong Fluffergeweld, kan je dat meteen vinden op onze "Planning" pagina.

 

Interesse in een Lots of Fluff kitten? Vul dan hier - uiteraard vrijblijvend - even je gegevens in of stuur een mailtje naar info@lotsoffluff.be.

Wanneer kittentjes oud genoeg zijn en voldoende gesocialiseerd om naar hun nieuwe liefdevolle thuis te vertrekken, zijn ze 15 tot 17 weken oud. Op die leeftijd zijn ze er helemaal klaar voor om die grote stap te zetten en staan ze stevig genoeg op hun pootjes om zich snel aan te passen aan de nieuwe omgeving en nieuwe mensen om hen heen. Het is niet enkel een comfortabele uitgangspositie voor het kittentje zelf...ook het nieuwe personeel zal ervan versteld staan hoe snel zo'n fluffy bolletje zich op die leeftijd aanpast aan de nieuwe thuis.

Als een Lots of Fluff kittentje verhuist,...

- is het 2 maal geënt

- is het gechipt

- is het meermaals ontwormd

- is het ontvlooid

- is het gecastreerd (zowel de katertjes als de poesjes)

- heeft het een europees dierenpaspoort, met daarin vermelding van de vaccinaties

- heeft het een officiële stamboom, afgeleverd door BTF (Belgian Tica Friends)

- is het door de dierenarts goedgekeurd om te verhuizen

- krijgt het een kittenpakketje mee

 

Uiteraard kunnen jullie de stambomen van beide ouders inkijken, alsook de resultaten van hun test op HCM, PKD, Felv en FIV.

Toekomstig personeel dat meteen een gouden mandje biedt aan twee kittentjes, krijgt in het belang van de katjes vanzelfsprekend voorrang.

 

Vorige nestjes - klik hier