Lots of Fluff Banner

 

 

 

 

 

 

 

Lily, "Lots of Fluff Little Miss Trouble"

 

Lily is het poesje uit Belle’s eerste nestje, dat hier bij ons in de cattery mag blijven wonen. Ze is geboren op 31 juli 2012 en is een Seal High Mitted Bicolor met een mooie tekening op snoet en lijfje. Bovendien heeft ze de nodige pit om samen met Belle mee op show te gaan.

Ons meisje heeft een heel luide spinmotor en zet die in overdrive als ze geknuffeld wordt. Maar ook als ze speelt, geeft ze zich volledig en is niks of niemand veilig. Met hoge snelheid vliegt ze achter balletjes of propjes aan, waarbij ze grappige sprongen en buitelingen maakt. Ze is verschrikkelijk nieuwsgierig, loopt overal mee naartoe en is de eerste poes die ik in huis heb die krakende papiertjes apporteert.   Ze wil alles onderzoeken: of dat nu een nieuw speeltje is dat op de grond ligt of de groentenschuif van de ijskast…ze is er altijd als de kippen bij om haar perfecte roze neusje erin te steken. En ze houdt van lange babbels. Als ik iets tegen haar zeg, krijg ik gegarandeerd antwoord...en jullie mogen even raden wie er in alle omstandigheden het laatste woord heeft ;-)

Ze is dikke vriend met nonkel Lewis, met wie ze enorm kan ravotten. Wilde achtervolgingen tijdens hun "gekke halve uurtjes" zijn daarbij schering en inslag. En ze aanbidt Belle, die de perfecte compagnon is om samen dutjes mee te doen.

Lily is intussen zelf voor het eerst mama geworden. Haar kittens erfden haar speelse karakter ... ons huis heeft dan ook enkele weken heerlijk gebruisd van het leven! Wie graag foto's van haar eerste nestje ziet, kan gaan genieten bij "vorige nestjes"

Ook van Lily zullen we regelmatig nieuwe foto’s plaatsen. Nog een reden dus om geregeld onze site te bezoeken…

 

Medische info van 24 januari 2013:

  • Lily testte HCM DNA negatief, test UC Davis (USA). Ook is ze blue carrier, wat betekent dat ze kittentjes kan krijgen in zowel seal als blue!

 

Medische controle van 29 oktober 2013:

  • negatieve scan voor HCM, PKD en CIN
  • negatieve bloedtest voor FIV en Felv

 

Medische controle van 7 juli 2015:

  • negatieve scan voor HCM, PKD en CIN
  • negatieve bloedtest voor FIV en Felv

 

Naar de beeldjes van Lily

Naar de beeldjes van Lily als kitten