Lots of Fluff Banner

 

 

 

 

 

 

 

Amber, “Lots of Fluff Amber Moon”

Amber werd bij ons geboren op 17 juli 2014 en is de dochter van Lily. Ik kon niet anders dan verliefd worden op deze energieke meid, die in het nest met alle broers en zusjes dikke vriendjes was. Ze gaf al snel het geheim van haar mooie hartvormige maskertje prijs, waardoor ze zowat iedereen wist te vertederen.

Dat ze bruist van energie is een feit. Dat ze de hele dag door op zoek is naar haar grenzen, eveneens. Ze leeft in de overtuiging dat alles wat in huis gebeurt, moet plaatsvinden onder haar supervisie en hulp. Met andere woorden: ragdoll op en top!

Amber is intussen uitgegroeid tot een mooie grote meid met een heel gemakkelijk te onderhouden zijdezachte vacht. Haar eerste nestje heeft ze met plezier grootgebracht. En ze ontpopte zich tevens tot een prima babysit-speelgenoot voor de kittens van Lily, die haar gekke capriolen allemaal wisten te appreciëren.

 

Medische info van 16 maart 2015:

Amber testte DNA negatief voor HCM en PKD. Tevens draagt ze verdunning, waardoor ze kittens kan krijgen in zowel seal als blue. De testen werden gedaan door UC Davis, Californië   

 

Medische controle van 2 augustus 2016:

- negatieve scan voor HCM, PKD en CIN bij Barbara Vandevelde

 

Naar de beeldjes van Amber

Naar de beeldjes van Amber als kitten