Lots of Fluff Banner

 

 

 

 

 

 

 

De laatste nieuwtjes


3-Aug-2016 - De grote vakantie is inmiddels halverwege. Na een deugddoende break, hebben we de site weer bijgewerkt en de laatste foto's van ons Agatha Christie Nestje die we maakten voor hun grote verhuis, online gezet.

Ook is er leuk nieuws te melden over Amber, die gisteren haar echografie kreeg bij Barbara Vandevelde. Een perfect rapport waarbij hart en niertjes helemaal in orde zijn!


5-Juni-2016 - Ook vandaag hebben we weer een hoop leuke nieuwe foto's online gezet van de kittens uit Lily's nestje. Ze zijn intussen 11 weekjes oud en zijn stuk voor stuk om te stelen... Geniet van de beeldjes op onze kittenpagina.


3-April-2016 - We hebben weer even de tijd genomen om onze kittenpagina aan te vullen met foto's en filmjes. Zeker de moeite om al die schattigheid te gaan bekijken...


21-Maart-2016 - Onze werpkist ligt weer mooi gevuld, nadat Lily op vrijdag 18 maart een schattige zesling op de wereld zette. Meer nieuws en foto's kan je vinden op onze kittenpagina.


28-Februari-2016 - We hebben weer kittennieuws te melden...spannende weken komen eraan! Lily & Gigi, die ons in het verleden al twee heerlijke nestjes gaven, zullen ons huis weer vullen met schattige Baby Fluffers! Volg ons kittenpagina voor meer nieuws...


27-December-2015 - Intussen zijn alle kittens uit ons Movie Stars nestje verhuisd naar hun nieuwe personeel. Allemaal kregen ze een broertje of een zusje mee, het perfecte recept voor een snelle aanpassing in hun nieuwe thuis en de garantie op een leventje "nooit alleen".

Voor een volgend nestje is het nu even wachten op Lily. Zodra zij al zingend duidelijk maakt dat ze er klaar voor is, mag ze een bezoekje brengen aan haar dikke vriend Gigi...


27-September-2015 - Onze "Movie Star" kittens groeien flink. We zetten elk weekend nieuwe foto's van hen op onze kittenpagina. De groepsfoto's vind je achter de aankondiging, de individuele foto's achter elke geboortekaartje...


12-September-2015 - Op 7 september zijn Amber & Indigo voor het eerst ouders geworden. Zes schattige kittentjes sieren de werpkist. Meer nieuws kan je vinden op de kittenpagina.


2-Augustus-2015 - Tijd om enkele leuke nieuwtjes te melden... Lily slaagde met glans voor haar medische controle via echografie bij Barbara Van de Velde op 7 juli. We hebben dus opnieuw bevestigd gezien dat haar hartje en haar nieren in prima conditie zijn.

Verder denken we te mogen lanceren dat Amber haar eerste kittens verwacht in september. Ze kon het duidelijk prima vinden met de mooie man die we voor haar uitzochten. We zijn heel benieuwd naar de kittens uit deze combinatie...en naar Amber in haar rol van "mama".


21-Maart-2015 - We hebben weer eens de tijd genomen om onze website up to date te brengen. Zo kreeg Amber haar eigen pagina en kan je in de rubriek "Toen en Nu" foto's vinden van hoe kittens uitgroeien.


24-Januari-2015 - Momenteel hebben we geen kittens, en geniet Lily van een welverdiende rust na haar flinke nest van 7 stuks...


5-Augustus-2014 - Onze Cocktail-kittentjes groeien als kool en zitten al in de startblokken om hun eerste waggelstapjes buiten de werpkist te maken. Het fotoapparaat houden we in aanslag, om jullie te kunnen laten meegenieten van het jonge geweld...


17-Juli-2014 - We hebben opnieuw een nestje kittens mogen verwelkomen! Maar liefst 4 katertjes en 3 poesjes sieren met hun schattige witte lijfjes momenteel onze werpkist :-) Meer nieuws vinden jullie op de kittenpagina, waar gaandeweg achter elk geboortekaartje individuele foto's te vinden zijn.


15-Juni-2014 - Alle kittens van het "Crooner Nestje" zijn intussen uitgevlogen. Ze hebben allemaal een soortgenootje in huis, waardoor ze nooit alleen zijn en heerlijk "kats" kunnen praten. Super toch? :-)


27-Maart-2014 - Via de kittenpagina kan je een nieuw filmpje vinden van onze kittens in actie (of klik hier).


25-Februari-2014 - Foto's zijn vanaf vandaag ook te bekijken met iPad, iPhone en Android.


20-Februari-2014 - Precies 65 dagen nadat Lily en Gigi samen de bloemetjes hebben buiten gezet, mochten we op donderdag 20 februari hun kroost verwelkomen! Het zijn 3 katertjes en 1 flinke meid, die hun kleurtjes en patroontjes nog even verborgen houden. Weldra is er meer info te vinden op de kittenpagina. En ook deze keer gaan we ervoor zorgen dat jullie geregeld nieuwe foto's te zien zullen krijgen.


11-Januari-2014 - Het lijkt ons een leuk nieuwtje om te lanceren...Lily is zwanger! Meer nieuws vinden jullie op de "planning" pagina.


1-November-2013 - Op dinsdag 29 oktober werd Lily door Barbara Vandevelde getest op HCM, PKD, CIN, FIV en Felv. Ze liet de echo's zonder problemen nemen en testte helemaal negatief. Ook het afnemen van een beetje bloed voor de test op FIV en Felv ging zonder moeite en was eveneens negatief. Met andere woorden: onze meid is helemaal goedgekeurd voor haar eerste nestje!


8-Augustus-2013 - We hebben weer een heleboel nieuwe foto's online gezet, het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen. Little Miss Magic, aka Fiona, kwam onlangs ook een weekje logeren. Van haar kan je nieuwe foto's vinden bij al haar andere foto's die achter haar geboortekaartje zitten.

We hebben voor onze Fluffers intussen ook een leuke buitenren in de tuin gezet. Om de inrichting zo natuurlijk mogelijk te houden, hebben we ze ingericht met dikke boomstammen waarop ze kunnen klimmen en waaraan ze kunnen krabben. Ze genieten volop van hun extra speelruimte en kunnen 's morgens nauwelijks wachten om een lekker frisse neus te gaan halen.


9-Juni-2013 - Helaas deze keer geen fijn nieuws te melden… Belle is jammer genoeg haar nestje verloren in haar 8ste week zwangerschap. Ons lieve meisje mag hier bij ons haar leventje verder leiden als super verwende gezelschapskat en zich, zorgzaam als ze is, mettertijd mee ontfermen over de kittentjes van Lily die hier zullen geboren worden.


20-Mei-2013 - Belle is intussen halfweg haar zwangerschap. Ze voelt zich duidelijk heel goed in haar vel, slaapt veel, is erg aanhankelijk en geniet nog meer dan anders van haar eten...


2-Mei-2013 - Het ziet ernaar uit dat Belle zwanger is. Meer nieuws op de "planning" pagina!


24-Februari-2013 - Er staan weer nieuwe foto's van onze dolletjes online...


8-Januari-2013 - Zondag heeft mooie Belle op show haar derde CAC keurrapport gekregen en mag ze zich vanaf nu "Kampioen" noemen. En of we trots zijn op onze knappe meid!


22-Oktober-2012 - De beslissing is gevallen: Little Miss Trouble, alias Lily, blijft bij ons in de cattery wonen.


31-Juli-2012 - Het allereerste nestje Lots of Fluff babies is geboren!


13-Juli-2012 - De dierenarts is langs geweest en kon duidelijk Belle's kittens voelen. Het aftellen is begonnen...


23-Juni-2012 - Belle is op bezoek geweest bij een hele mooie lieve kater. Als alles goed gaat, verwachten we een eerste nestje Lots of Fluff kittens in de loop van augustus. Meer info en foto's van de kater, kan je vinden bij Planning.


19-Mei-2012 - Twee nieuwigheden op de site: deze nieuwspagina en een 'aanvraag-formulier' voor mensen die interesse hebben in een Lots of Fluff kitten - klik hier om er naar toe te gaan.


15-Mei-2012 - Belle werd voor de allereerste keer getest op HCM, PKD, CIN, FIV, Felv. Het onderzoek werd uitgevoerd door Barbara Vandevelde. Belle testte op alles negatief, en is helemaal goedgekeurd voor een eerste nestje.